Mijn schilderijen ontstaan vanuit een vraag of intentie die ik erachterop heb getekend. Ik luister hierbij naar mijn hart en wat er in mij leeft. Dit is altijd in connectie met mijn Licht en Ziel.
Ik ga in stilte open en leeg voor het schilderij zitten en laat de energie van wat er geschilderd mag worden door me heen stromen. Het is elke keer heel verrassend, magisch en volledig mind-blowing. Mijn hoofd kan namelijk op geen enkele manier bedenken hoe ik een schilderij heb gemaakt of mag afmaken. Het creeërt zichzelf vanuit een staat van openheid, spontaniteit, licht, intuïtie en flow. Ik laat mijn ingevingen en handen het werk doen en vraag enkel: wat nu? Wat werkt wel? Welke kleur?
Wanneer m’n mind toch soms gaat vragen: waar gaat dit heen? Dan krijg ik steevast het antwoord: je ziet het straks wel.
Ik voel me vrijwel altijd heel blij wanneer ik wél de risico’s, aparte kleurencombi’s of gekke vormen heb gebruikt, met ogen dicht. Het maakt alles sprankelend en tot leven. En dat is mijn favoriete gevoel voor m’n ezel. Er ontstaat iets verrassends en unieks wat ik nog niet eerder van mezelf kende.